NÚVOL - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

NÚVOL

Breed

Europea

Size

Medium

Age

10m 14d

In shelter since

15-10-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

40689


Description

CATALÀ:
En Núvol és molt jovenet i és un encant de gat, és realment molt bo! Vam haver d'operar-lo d'urgència d'una fractura de les dues tíbies i, ara, s'està recuperant molt bé i ja intenta caminar. Busquem per a ell una família que li vulgui donar molt d'amor i una llar: viure en família li permetrà recuperar-se molt més ràpidament. Si voleu conèixer al gat més valent i més bo del món, pregunteu pel Núvol prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Núvol es muy jovencito y es un encanto de gato, ¡es realmente muy bueno! Tuvimos que operarlo de urgencia de una fractura de las dos tibias y, ahora, se está recuperando muy bien y ya intenta caminar. Buscamos para él una familia que le quiera dar mucho amor y un hogar: vivir en familia le permitirá recuperarse mucho más rápidamente. Si queréis conocer al gato más valiente y más bueno del mundo, preguntad por Núvol pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet