HUMPHREY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

HUMPHREY

Breed

Creuat Mastí

Size

Large

Age

1y 1m 20d

In shelter since

14-10-2022

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

40683


Description

CATALÀ:
En Humphrey és un creuat de mastí guapíssim i amb un caràcter molt dolç. Té un punt de timidesa, però de seguida agafa confiança: és un amor de gos! Si us agraden els gossos de mida grossa i esteu pensant en adoptar, l'heu de venir a conèixer perquè és un gos realment fantàstic. Si el voleu conèixer, podeu preguntar pel bo del Humphrey prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Humphrey es un mestizo de mastín guapísimo y con un carácter muy dulce. Tiene un punto de timidez, pero enseguida coge confianza: ¡es un amor de perro! Si os gustan los perros de tamaño grande y estáis pensando en adoptar, lo tenéis que venir a conocer porque es un perro realmente fantástico. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por el bueno de Humphrey pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet