JALISCO - Rabbit - 11pets: Adopt

hello! my name is

JALISCO

Breed

Belier

Size

Small

Age

4y 9m 22d

In shelter since

13-10-2022

Color

Marró-Crema

Country

Spain

Location

CLINICACAAD

Registration number

40676


Description

CATALÀ:
En Jalisco és un conillet belier d'uns 5 anyets. Té un caràcter molt dòcil, però pateix dermatitis crònica, i ens va arribar en un estat tan lamentable, que està costant molt que es recuperi. Caldrà medicar-lo de per vida. Sabem que serà molt difícil trobar per a ell una família, però no desistirem fins a trobar-la, perquè el pobre Jalisco mereix trobar algú que l'estimi i el cuidi... Si voleu conèixer al Jalisco, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Jalisco es un conejito belier de unos 5 añitos. Tiene un carácter muy dócil, pero padece dermatitis crónica, y nos llegó en un estado tan lamentable,que está costando mucho que se recupere. Habrá que medicarlo de por vida. Sabemos que será muy difícil encontrar para él una familia, pero no desistiremos hasta encontrarla, porque el pobre Jalisco merece encontrar a alguien que lo quiera y lo cuide... Si queréis conocer aJalisco, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet