PRAGA

Hello! My name is

PRAGA

Breed
Europea
Size
Medium
Age
2y 5m 27d
In Shelter Since
25-10-2022
Color
Negre
Country
Spain
Location
CLINICA
Registration Number
40611

Description
CATALÀ:
La Praga és una gateta molt bona que està esperant una família que la vulgui cuidar i estimar. Quan va arribar, vam notar que segons com es queixava quan l'acariciàvem, i va resultar que tenia una hèrnia diafragmàtica. Però està en tractament i tindrà una vida totalment normal al costat d'una família que se l'estimi. Si li voleu donar una oportunitat a la princesa Praga, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Praga es una gatita muy buena que está esperando una familia que la quiera cuidar y querer. Cuando llegó, notamos que se quejaba cuando la acariciábamos, y resultó que tenía una hernia diafragmática. Pero está en tratamiento y tendrá una vida totalmente normal junto a una familia que la quiera. Si le queréis dar una oportunidad a la princesa Praga, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!