ZEUS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ZEUS

Breed

American bully

Size

Large

Age

2y 11m 29d

In shelter since

29-09-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40573


Description

CATALÀ:
En Zeus és un gos amb un caràcter boníssim. De debò que no podem entendre com es pot abandonar a la seva sort a un gos com ell... Ens va arribar molt desatès i va donar positiu en leishmània, i ara ja està en tractament. Sabem que el pobre Zeus, entre la seva raça i tenir leishmània, ho tindrà molt complicat perquè algú li vulgui donar una oportunitat, però també sabem que no és just que un gos tan bo hagi de passar els seus dies en un refugi d'animals... Si li voleu donar una oportunitat a un gos que ho necessita molt, pregunteu pel bo del Zeus prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Zeus, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Zeus es un perro con un carácter buenísimo. De verdad que no podemos entender como se puede abandonar a su suerte a un perro como él... Nos llegó muy desatendido y dio positivo en leishmania, y ahora ya está en tratamiento. Sabemos que el pobre Zeus, entre su raza y tener leishmania, lo tendrá muy complicado para que alguien le quiera dar una oportunidad, pero también sabemos que no es justo que un perro tan bueno tenga que pasar sus días en un refugio de animales... Si le queréis dar una oportunidad a un perro que lo necesita mucho, preguntad por el bueno de Zeus pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Zeus, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet