VALEN - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

VALEN

Breed

Europea

Size

Medium

Age

15y 25d

In shelter since

21-09-2022

Color

Ros

Country

Spain

Location

CLINICACAAD

Registration number

40529


Description

CATALÀ:
En Valen és un iaio entranyable. El vam trobar perdut pel carrer, i d'ell només podem dir que és un amor, que només vol "mimos" i que mereix passar el que li quedi de vida al costat d'una família que el cuidi i l'estimi. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Valen es un abuelito entrañable. Lo encontramos perdido por la calle, y de él solo podemos decir que es un amor, que solo quiere "mimos" y que merece pasar lo que le quede de vida junto a una familia que lo cuide y lo quiera. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet