ZOLE - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

ZOLE

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5m 10d

In shelter since

20-09-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40522


Description

CATALÀ:
La Zole és una cadelleta preciosa i amb un caràcter molt dòcil i molt bo. És una gateta encantadora de qui és impossible no enamorar-se. Si esteu pensant en adoptar, l'heu de venir a conèixer, perquè encara és una nena petita i no volem que es faci gran a un refugi d'animals. Pregunteu per la petita Zole prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Zole es una cachorrita preciosa y con un carácter muy dócil y muy bueno. Es una gatita encantadora de la que es imposible no enamorarse. Si estáis pensando en adoptar, la tenéis que venir a conocer, porque todavía es una niña pequeña y no queremos que se haga mayor en un refugio de animales. Preguntad por la pequeña Zole pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet