NICA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NICA

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

10y 1m

In shelter since

18-09-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40519


Description

CATALÀ:
La Nica és una podenqueta ja gran que ens ha arribat en un estat de desatenció que ens trenca el cor. És una gosseta bona, però, com la majoria dels gossos de la seva raça, és poruga i necessita paciència i temps per confiar... Busquem per a ella una família que la vulgui estimar i cuidar com es mereix. Si voleu conèixer a la princesa Nica, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nica es una podenquita ya mayor que nos llegó en un estado de desatención que rompe el alma. Es una perrita buena, pero, como la mayoría de los perros de su raza, es miedosa y necesita paciencia y tiempo para confiar... Buscamos para ella una familia que la quiera y cuide como se merece. Si queréis conocer a la princesa Nica, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet