JAN - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

JAN

Breed

American bully

Size

Large

Age

2y 3m 7d

In shelter since

15-09-2022

Color

Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40510


Description

CATALÀ:
En Jan és un gosset preciós i encara molt jovenet. Ens va arribar juntament amb la Jana, que també està amb nosaltres, però els vam haver de separar perquè es barallaven entre ells, possiblement per l'inevitable estrès d'un refugi d'animals. Però des del primer moment en Jan s'ha mostrat com un gos molt carinyós i bo amb les persones. Busquem per a ell una família que el vulgui cuidar i estimar molt. Podeu preguntar pel príncep Jan prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Jan es un perrito precioso y todavía muy jovencito. Nos llegó junto con Jana, que también está con nosotros, pero los tuvimos que separar porque se peleaban entre ellos, posiblemente por el inevitable estrés de un refugio de animales. Pero desde el primer momento Jan se ha mostrado como un perro muy cariñoso y bueno con las personas. Buscamos para él una familia que lo quiera cuidar y querer mucho. Podéis preguntar por el príncipe Jan pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet