VILA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

VILA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5m 20d

In shelter since

20-09-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40374


Description

CATALÀ:
En Vila és un cadell preciós, però el pobre està molt espantat i ningú el vol adoptar... Necessitem per a ell una família amb experiència amb gats poc sociables que el vulgui ajudar a agafar confiança... Si es fa gran al refugi, serà un d'aquells gats condemnats a passar la vida en un refugi d'animals. Si voleu ajudar a un gatet que ho necessita molt, podeu preguntar pel petit Vila prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Vila es un cachorro precioso, pero el pobre está muy asustado y nadie lo quiere adoptar... Necesitamos para él una familia con experiencia con gatos poco sociables que lo quiera ayudar a coger confianza... Si se hace mayor en el refugio, será uno de aquellos gatos condenados a pasar toda su vida en un refugio de animales. Si queréis ayudar a un gatito que lo necesita mucho, podéis preguntar por el pequeño Vila pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet