MAURICE - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MAURICE

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 1m 8d

In shelter since

20-09-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40341


Description

CATALÀ:
En Maurice és un gat preciós i molt jovenet, però ens ha arribat molt espantat. Busquem per a ell una família que vulgui seguir les pautes que li donarem per ajudar-lo a ser un gat feliç. Si voleu ajudar a un gat que ho necessita molt, podeu preguntar pel bo del Maurice prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Maurice es un gato precioso y muy jovencito, pero nos ha llegado muy asustado. Buscamos para él una familia que quiera seguir las pautas que le daremos para ayudarlo a ser un gato feliz. Si queréis ayudar a un gato que lo necesita mucho, podéis preguntar por el bueno de Maurice pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet