NAMI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NAMI

Breed

Mestis

Size

Large

Age

7m 10d

In shelter since

03-08-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

40267


Description

CATALÀ:
La Nami és encara una "nena petita" amb tot un món per descobrir... És una gosseta molt bona, tot i que una mica nerviosa, però és normal en una gosseta tan joveneta. Busquem per a ella una família que li pugui donar tot l'amor, activitat i paciència que necessita una gosseta com ella. Si voleu conèixer a la petita Nami, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nami es todavía una "niña pequeña" con todo un mundo por descubrir... Es una perrita muy buena, aunque un poco nerviosa, pero es normal en una perrita tan jovencita. Buscamos para ella una familia que le pueda dar todo el amor, actividad y paciencia que necesita una perrita como ella. Si queréis conocer a la pequeña Nami, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet