LUFFY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LUFFY

Breed

Mestis

Size

Small

Age

6y 7m 10d

In shelter since

03-08-2022

Color

Marró

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

40266


Description

CATALÀ:
En Luffy és un gosset molt guapo i molt bo. És un petit entranyable per qui busquem una família que se l'estimi i el cuidi per sempre. Si voleu conèixer al petit Luffy, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Luffy es un perrito muy guapo y muy bueno. Es un perrito entrañable para el que buscamos una familia que lo quiera y lo cuide para siempre. Si queréis conocer al pequeño Luffy, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet