LANCELOT - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LANCELOT

Breed

Podenc maneto

Size

Small

Age

7y 4m 6d

In shelter since

21-10-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

40262


Description

CATALÀ:
En Lancelot ens va arribar amb una fractura de maluc i el vam haver d'operar. Evoluciona molt bé i ja pot fer passejos tranquils. El petit Lancelot és molt tímid, i se sent molt còmode en companyia d'altres gossets, per això busquem una família que ja tingui un gos o gossa tranquil·lets a casa que ajudin al petit Lancelot a agafar confiança i a sentir-se segur. Si voleu conèixer al príncep Lancelot, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lancelot nos llegó con una fractura de cadera y lo tuvimos que operar rápidamente. Evoluciona muy bien y ya puede dar paseos tranquilos sin ningún problema. El pequeño Lancelot es muy tímido, y se siente muy cómodo en compañía de otros perritos, por eso buscamos una familia que ya tenga un perro o perra tranquilitos en casa que ayuden al pequeño Lancelot a coger confianza y a sentirse seguro. Si queréis conocer al príncipe Lancelot, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet