LANCELOT - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LANCELOT

Breed

Podenc maneto

Size

Small

Age

7y 18d

In shelter since

02-08-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

40262


Description

CATALÀ:
En Lancelot ha estat atropellat i abandonat en un hospital amb múltiples fractures de maluc. És un podenc de mida petita, d'uns 7-8 anys, que necessita urgentment una operació per a intentar que torni a caminar. No podem assegurar que pugui tornar a fer-ho, però hem d'intentar donar-li el màxim benestar i, sobretot, no perdre l'esperança que pugui recuperar la mobilitat i sigui un gos feliç. Necessitarà família adoptiva o d'acollida per a recuperar-se de l'operació. Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lancelot ha sido atropellado y abandonado en un hospital con múltiples fracturas de cadera. Es un podenco de tamaño pequeño, de unos 7-8 años de edad, que necesita urgentemente una operación para intentar que vuelva a caminar. No podemos asegurar que pueda volver a hacerlo, pero hemos de intentar darle el mayor bienestar y, sobre todo, no perder la esperanza de que pueda recuperar la movilidad y sea un perro feliz. Necesitará familia de adopción o casa de acogida para recuperarse de la operación. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet