JEEP ara CAMPERO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

JEEP ara CAMPERO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 4m 3d

In shelter since

31-07-2022

Color

ATIGRAT

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40250


Description

CATALÀ:
En Campero va ser abandonat a la porta del refugi a dins del seu transportí. És un bon gat, però a la gatera, amb tants gats, ho està passant molt malament... Necessita una nova família que el vulgui cuidar i estimar per sempre. Si voleu conèixer al bo del Campero, podeu preguntar per ell el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Campero fue abandonado en la puerta del refugio. Es un buen gato, pero en la gatera, con tantos gatos, lo está pasando muy mal... Necesita una nueva familia que lo quiera cuidar y querer, esta vez para siempre... Si queréis conocer al bueno de Campero, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet