PIZZA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

PIZZA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 4m 8d

In shelter since

23-07-2022

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40213


Description

CATALÀ:
La Pizza és una gateta molt guapa i bona. És una gateta carinyosa que es deixa tocar i acaronar, però no li agrada massa que la manipulin. És una molt bona gateta per qui busquem una família que sàpiga respectar els espais i els temps dels seus animals. Si voleu conèixer a la preciosa Pizza, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Pizza es una gatita muy guapa y buena. Es una gatita cariñosa que se deja tocar y acariciar, pero no le gusta demasiado que la manipulen. Es una muy buena gatita para la que buscamos una familia que sepa respetar los espacios y los tiempos de sus animales. Si queréis conocer a la preciosa Pizza, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet