MAPA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MAPA

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

6m 28d

In shelter since

21-07-2022

Color

Marró-Gris

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40200


Description

CATALÀ:
La petita Mapa és una cadellota preciosa que vam recollir juntament amb la que sembla ser la seva germana, la petita Lupa. Són dues gossetes molt bones i molt simpàtiques. Si voleu conèixer a la petita Mapa, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
La pequeña Mapa es una cachorrota preciosa que recogimos junto con la que parece ser su hermana, la pequeña Lupa. Son dos perritas muy buenas y muy simpáticas. Si queréis conocer a la pequeña Mapa, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet