TERI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TERI

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

10m 19d

In shelter since

20-07-2022

Color

BLANC GRIS

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40195


Description

CATALÀ:
En Teri és un gosset preciós, molt jovenet, molt simpàtic i que desperta molta tendresa. Fa poquet que és amb nosaltres i ja ens ha enamorat a tot@s. Si voleu conèixer al Teri, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Teri es un perrito precioso, muy jovencito, muy simpático y que despierta mucha ternura. Lleva poquitocon nosotros y ya nos ha enamorado a tod@s. Si queréis conocer a Teri, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet