NANO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NANO

Breed

Boxer

Size

Large

Age

8y 7m 7d

In shelter since

17-07-2022

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40182


Description

CATALÀ:
En Nano és un molt bon gos que van deixar abandonat a una clínica veterinària. És un gos extraordinari i necessita trobar com més aviat millor una nova família. És un gos molt bo i no volem que perdi el seu bon caràcter per passar massa temps en un refugi d'animals... Si voleu conèixer al bo del Nano, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nano es un muy buen perro que dejaron abandonado en una clínica veterinaria. Es un perro extraordinario y necesita encontrar cuanto antes mejor una nueva familia. Es un perro muy bueno y no queremos que pierda su buen carácter por pasar demasiado tiempo en un refugio de animales... Si queréis conocer al bueno de Nano, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet