EYLA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

EYLA

Breed

Mestís

Size

Large

Age

1y 7m 18d

In shelter since

14-07-2022

Color

Blanc-negre

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40164


Description

CATALÀ:
L'Eyla és una gosseta molt guapa i molt bona. Té un punt de timidesa si no et coneix, però te la guanyes amb facilitat perquè és un amor de gosseta. Busquem per a ella una família que la vulgui cuidar i estimar molt! Si voleu conèixer a la princesa Eyla, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Eyla es una perrita muy guapa y muy buena. Tiene un punto de timidez si no te conoce, pero te la ganas con facilidad porque es un amor de perrita. Buscamos para ella una familia que la quiera cuidar y querer mucho! Si queréis conocer a la princesa Eyla, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet