LOA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LOA

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

3y 11m 7d

In shelter since

07-07-2022

Color

Marró-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40117


Description

CATALÀ:
La Loa va ser rescatada juntament amb una altra gosseta, la Lua, i 9 cadells. La Lua i els 9 cadells ja van ser adoptats, i ara ella s'ha quedat soleta... La Loa és una gossa molt bona, amb un punt de timidesa si no et coneix, però realment entranyable. Si esteu pensant en adoptar, no descarteu a la Loa per ser de la seva raça: és una molt bona gossa que mereix trobar una família que l'estimi... Si voleu conèixer a la Loa, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, veniu directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! La Loa, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Loa fue rescatada junto con otra perrita, Lua, y 9 cachorros. Lua y los 9 cachorros ya fueron adoptados, y ahora ella se ha quedado solita... Loa es una perra muy buena, con un punto de timidez si no te conoce, pero realmente entrañable. Si estáis pensando en adoptar, no descartéis a la Loa por ser de su raza: es una muy buena perra que merece encontrar una familia que la quiera... Si queréis conocer a Loa, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Loa, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet