LOA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LOA

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

3y 5m 2d

In shelter since

07-07-2022

Color

Marró-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40117


Description

CATALÀ:
La Loa va ser rescatada juntament amb una altra gosseta, la Lua, i 9 cadells que ja van ser adoptats. Vivien totalment desatesos i, malgrat tot, tant la Loa com la Lua són dues gosses molt bones, amb un punt de timidesa si no et coneixen, però realment entranyables. Si esteu pensant en adoptar, no descarteu a la Loa per ser de la seva raça: és una molt bona gossa que mereix trobar una família que l'estimi... Si voleu conèixer a la Loa, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Loa fue rescatada junto con otra perrita, Lua, y 9 cachorros que ya fueron adoptados. Vivían totalmente desatendidos y, a pesar de todo, tanto Loa como Lua son dos perras muy buenas, con un punto de timidez si no te conocen, pero realmente entrañables. Si estáis pensando en adoptar, no descartéis a Loa por ser de su raza: es una muy buena perra que merece encontrar una familia que la quiera... Si queréis conocer a Loa, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet