BRO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BRO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

9m 17d

In shelter since

05-07-2022

Color

Atigrat-ros

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40088


Description

CATALÀ:
En Bro va ser recollit amb tres gates més (la Sister, l'Aunty i la Cousin) del pis on vivien per mort del seu propietari. És un gat molt bo, però viu molt espantat a la gatera. El pobre Bro necessita trobar amb urgència una nova família que el vulgui cuidar i estimar. Si voleu conèixer a aquest gatet tan guapo, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bro fue recogido con tres gatas más (Sister, Aunty y Cousin) del piso donde vivían por muerte de su propietario. Es un gat muy bueno, pero vive muy asustado en la gatera. El pobre Bro necesita encontrar con urgencia una nueva familia que lo cuide. Si queréis conocer a este gatito tan guapo, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet