RYM - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

RYM

Breed

Persa

Size

Medium

Age

4y 1m 9d

In shelter since

01-07-2022

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40061


Description

CATALÀ:
La Rym és una gateta persa preciosa que ens ha arribat molt prima i molt desatesa. Té un caràcter molt bo i necessita una família que la cuidi com es mereix. Quan estigui recuperada de la desatenció a la qual ha estat sotmesa, serà una gata preciosa! Si la voleu conèixer, podeu preguntar per la princesa Rym prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rym es una gatita persa preciosa que nos ha llegado muy delgada y muy desatendida. Tiene un carácter muy bueno y necesita una familia que la cuide como se merece. Cuando esté recuperada de la desatención a la que ha sido sometida, será una gata preciosa! Si la queréis conocer, podéis preguntar por la princesa Rym pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet