METXA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

METXA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 3m 9d

In shelter since

30-06-2022

Color

Carei

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40055


Description

CATALÀ:
La Metxa és una gateta molt joveneta i molt guapa. Fa poquet que està amb nosaltres i es mostra força tímida, però és una gateta molt dòcil i estem segurs que amb una família que se l'estimi serà una gateta adorable. Si li voleu donar una nova oportunitat a la preciosa Metxa, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Metxa es una gatita muy jovencita y muy guapa. Lleva poquito con nosotros y se muestra bastante tímida, pero es una gatita muy dócil y estamos seguros que con una familia que la quiera será una gatita adorable. Si le queréis dar una nueva oportunidad a la preciosa Metxa, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet