ROLLING - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROLLING

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

1y 1m 2d

In shelter since

02-06-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39925


Description

CATALÀ:
En Rolling és un gosset molt jovenet i és un veritable encant: no es pot ser més bo! Si esteu pensant en portar un gosset a casa, només cal que pregunteu pel petit Rolling prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rolling es un perrito muy jovencito y es un verdadero encanto: ¡no se puede ser más bueno! Si estáis pensando en llevar un perrito a casa, podéis preguntar por el pequeño Rolling pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet