CHUPITO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CHUPITO

Breed

Mestis bodeguero andaluz

Size

Small

Age

5y 7m 15d

In shelter since

28-05-2022

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39895


Description

CATALÀ:
En Chupito és un gosset preciós. Quan no et coneix és una miqueta insegur, però de seguida agafa confiança. Una vegada et coneix és respectuós i afectuós, encara que no li agrada que se l'obligui a res; per això busquem per a ell una família que respecti els seus temps i l'acompanyi en el procés d'adaptació des de la paciència, el respecte i l'amor. Fora d'això és un gosset molt tranquil i sociable i amigable amb els altres gossos. Si voleu conèixer al petit Chupito, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Chupito és un perrito precioso. Cuando no te conoce se muestra un poquito inseguro, pero enseguida coge confianza. Una vez te conoce es respetuoso y cariñoso, aunque no le gusta que se le obligue a nada; por eso buscamos para él una família que respete sus tiempos y le acompañe en el proceso de adaptación, desde la paciencia, el respeto y el amor. Por lo demás es un perrito muy tranquilo y sociable y amigable con los demás perros. Si queréis conocer al pequeño Chupito, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet