BIANCA ARA COCO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BIANCA ARA COCO

Breed

Mestis border collie

Size

Medium

Age

1y 3d

In shelter since

06-05-2022

Color

Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39801


Description

CATALÀ:
La Bianca és una gosseta preciosa i amb un caràcter molt bo. És molt moguda i necessita una família que li pugui proporcionar moments de joc, passeig i, sobretot, d'amor i companyia. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bianca es una perrita preciosa y con un carácter muy bueno. Es muy movida y necesita una familia que le pueda proporcionar momentos de juego, paseo y, sobre todo, de amor y compañía. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella apretando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet