ZAPE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ZAPE

Breed

Creuat American Staffordshire

Size

Medium

Age

3m 21d

In shelter since

03-05-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

39782


Description

CATALÀ:
En Zape és un cadellet de només 3 mesos molt guapo i molt simpàtic. Serà de mida mitjana-gran i, per la seva raça, necessitarà llicència. Però que aquest fet no us tiri enrere: en Zape és només un "nen petit", amb moltes ganes de viure i conèixer més món que una gàbia de refugi... Si esteu pensant en portar un gos a casa, veniu-lo a conèixer i doneu-li l'oportunitat de demostrar-vos que és un gos fantàstic! Pregunteu pel petit Zape perment el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Zape es un cachorro de solo 3 meses muy guapo y muy simpático. Será de tamaño mediano-grande y, por su raza, necesitará licencia. Pero que este hecho no os eche para atrás: Zape es tan solo un "niño pequeño", con muchas ganas de vivir y conocer más mundo que una jaula de refugio... Si estáis pensando en llevar un perro a casa, venidlo a conocer y dadle la oportunidad de demostraros que es un perro fantástico! Preguntad por el pequeño Zape apretando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet