PÁNOPE - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

PÁNOPE

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7y 8m 4d

In shelter since

28-04-2022

Color

Blanc i Crema

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39726


Description

CATALÀ:
La Pànope va arribar amb molts més gats al refugi, tots espantats, però ella és una de les més sociables, i a més pot conviure amb altres gats. Necessita una família que se l'estimi per sempre.. Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Pánope llegó con muchos más gatos al refugio, todos asustados, pero ella es una de las más sociables, y además puede convivir con otros gatos. Necesita una familia que la quiera para siempre. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet