LLUNA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LLUNA

Breed

Beagle

Size

Medium

Age

8y 11m 5d

In shelter since

18-02-2022

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39495


Description

CATALÀ:
La Lluna és una gosseta adulta que no ha tingut una vida fàcil... La tenien en una torre juntament amb un altre gos, sense cap mena de socialització amb persones... És una d'aquelles gosses que la gent té en un jardí i que creuen que posant menjar i aigua ja està tot fet... Ara la Lluna necessita una família, però també necessita que aquesta família estigui disposada a dedicar-li una mica de temps i ajuda per aconseguir que la Lluna aprengui a conviure i gaudir de la seva nova realitat... Si sou aquesta família disposada a ajudar-la, podeu preguntar per la Lluna prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció. Des de la protectora us donarem tot el suport necessari per ajudar-vos en la seva adaptació i convivència.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lluna es una perrita adulta que no ha tenido una vida fácil... La tenían en una torre junto con otro perro, sin ningún tipo de socialización con personas... Es una de aquellas perras que la gente tiene en un jardín y que creen que poniendo comida y agua ya está todo hecho... Ahora Lluna necesita una familia, pero también necesita que esta familia esté dispuesta a dedicarle un poco de tiempo y ayuda para conseguir que aprenda a convivir y disfrutar de su nueva realidad... Si sois esta familia dispuesta a ayudarla, podéis preguntar por Lluna pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción. Desde la protectora os daremos todo el apoyo necesario para ayudaros en su adaptación y convivencia.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet