FOSTER - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

FOSTER

Breed

Podenc mitjà

Size

Medium

Age

2y 3m 27d

In shelter since

16-02-2022

Color

Marró

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39483


Description

CATALÀ:
En Foster és un podenquet que ens va arribar juntament amb la seva "germaneta", la Lima. Desconeixem quina vida han tingut, però podem assegurar que la seva relació amb les persones no ha estat gens bona, perquè tots dos, tant la Lima com en Foster, tenen moltíssima por de la gent. A més a més, tots dos fan manada, i no toleren compartir espai amb altres gossos. Tant la Lima com en Foster necessiten trobar famílies amb ganes d'ajudar-los, i que vulguin anar-se guanyant la seva confiança de mica en mica. Si voleu conèixer a la Lima o al Foster, podeu escriure preguntant per ell, per ella o per tots dos prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Foster es un podenquito que nos llegó junto con su "hermanita" Lima. Desconocemos qué vida han tenido, pero podemos asegurar que su relación con las personas no ha sido nada buena, porque los dos, tanto Lima como Foster, tienen muchísimo miedo de la gente. Además, los dos hacen manada, y no toleran compartir espacio con otros perros. Tanto Lima como Foster necesitan encontrar familias con ganas de ayudarlos, y que quieran ir ganándose su confianza poco a poco. Si queréis conocer a Lima o a Foster, podéis preguntar por él, por ella o por los dos entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet