TIPY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TIPY

Breed

Mestis de podenc

Size

Small

Age

1y 7m 24d

In shelter since

10-01-2022

Color

MARRO-BLANC

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39359


Description

CATALÀ:
En Tipy és un mestís de podenc que va ser rescatat d'una mala vida. Va arribar molt prim i molt espantat, i va costar molt poder-lo agafar... Busquem pel preciós Tipy una família que el vulgui ajudar a superar les seves pors per aconseguir que sigui un gos feliç i lliure de patiment... Si el voleu i podeu ajudar, podeu preguntar pel Tipy escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tipy es un mestizo de podenco que fue rescatado de una mala vida. Llegó muy delgado y muy asustado, y costó mucho poderlo coger... Buscamos para el precioso Tipy una familia que lo quiera ayudar a superar sus miedos para conseguir que sea un perro feliz y libre de sufrimiento... Si lo queréis y podéis ayudar, podéis preguntar por Tipy escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet