VEVA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

VEVA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 25d

In shelter since

08-01-2022

Color

Atigrat-Tricolor

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

39358


Description

CATALÀ:
La Veva és una gateta encara molt joveneta que fa poquet que està amb nosaltres. És una gateta molt tendra amb les persones, però als altres gats els bufa, tot i que si no se li creuen pel camí va al seu aire. És una bona nena que mereix trobar una família que se l'estimi molt... Si la voleu conèixer podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Veva es una gatita todavía muy jovencita que lleva poquito con nosotros. Es una gatita muy tierna con las personas, pero a los demás gatos los bufa, aunque si no se le cruzan en su camino va a su aire. Es una buena niña que merece encontrar una familia que la quiera mucho... Si la queréis conocer podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet