CASPER - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CASPER

Breed

Mestis

Size

Large

Age

7y 25d

In shelter since

17-12-2021

Color

Canyella-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39294


Description

CATALÀ:
En Casper és un gos ja adult, amb tota una vida al darrere, però a qui encara li queda molt per viure... El pobre no ho està passant gens bé al refugi, sempre està molt nerviós i és desconfiat si no et coneix. Nosaltres sabem que darrere d'aquesta desconfiança hi ha un gos fantàstic que només necessita tornar a sentir-se segur i estimat... Si li voleu donar una nova oportunitat a aquest gos de mirada tendra, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Casper es un perro ya adulto, con toda una vida detrás, pero a quien todavía le queda mucho por vivir... El pobre no lo está pasando nada bien en el refugio, siempre está muy nervioso y es desconfiado si no te conoce. Nosotros sabemos que detrás de esa desconfianza hay un perro fantástico que solo necesita volver a sentirse seguro y querido... Si le queréis dar una nueva oportunidad a este perro de mirada tierna, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet