CASPER - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CASPER

Breed

Mestis

Size

Large

Age

5y 1m

In shelter since

17-12-2021

Color

Canyella-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39294


Description

CATALÀ:
En Casper és un gos boníssim i molt carinyós i sociable, tant amb les persones com amb els altres gossos. El pobre va veient com gossos més joves que han conviscut amb ell van sortint adoptats, mentre ell continua esperant perquè ningú pregunta per ell... Nosaltres sabem que és un gos fantàstic i que qui l'adopti tindrà un company de vida extraordinari i un gran amic... Si li voleu donar una nova oportunitat a aquest gos de mirada tendra, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Casper es un perro buenísimo y muy cariñoso y sociable, tanto con las personas como con los otros perros. El pobre va viendo como perros más jóvenes que han convivido con él van saliendo adoptados, mientras él continúa esperando porque nadie pregunta por él... Nosotros sabemos que es un perro fantástico y que quién lo adopte tendrá un compañero de vida extraordinario y un gran amigo... Si le queréis dar una nueva oportunidad a este perro de mirada tierna, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet