TONXO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TONXO

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

1y 6m 26d

In shelter since

12-12-2021

Color

Gris-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39280


Description

En Tonxo és un gos molt jove i molt guapo. Té el típic caràcter nerviós, mogut i curiós dels gossos de la seva raça, i és simpàtic i divertit, però té un punt de timidesa si no et coneix. Busquem pel bo del Tonxo una família que estigui disposada a cobrir les necessitats d'un gos com ell: és molt jove i necessita investigar, jugar i passejar per poder ser un gos completament feliç. Si el voleu conèixer, podeu escriure preguntant per ell a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tonxo es un perro muy joven y muy guapo. Tiene el típico carácter nervioso, movido y curioso de los perros de su raza, y es simpático y divertido, pero tiene un punto de timidez si no te conoce. Buscamos para el bueno de Tonxo una familia que esté dispuesta a cubrir las necesidades de un perro como él: es muy joven y necesita investigar, jugar y pasear para poder ser un perro completamente feliz. Si lo queréis conocer, podéis escribir preguntando por él a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet