SPIT - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

SPIT

Breed

Mestis american

Size

Large

Age

 

In shelter since

07-12-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39255


Description

CATALÀ:
L'Spit és un bon gos: fidel, carinyós i intel·ligent. Però com passa amb els gossos de la seva raça, estar en un refugi d'animals, allunyats de les seves famílies, els fa estar molt inquiets i nerviosos... El pobre Spit necessita tornar a viure en família, rodejat de persones que l'estimin, el cuidin i li donin la seguretat que qualsevol ésser viu necessita... Si li voleu donar una nova oportunitat, podeu preguntar pel bo de l'Spit escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Spit es un buen perro: fiel, cariñoso e inteligente. Pero como pasa con los perros de su raza, estar en un refugio de animales, alejados de sus familias, los hace estar muy inquietos y nerviosos... El pobre Spit necesita volver a vivir en familia, rodeado de personas que lo quieran, lo cuiden y le den la seguridad que cualquier ser vivo necesita... Si le queréis dar una nueva oportunidad, podéis preguntar por el bueno de Spit escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet