NOTI ARA DAIKON

Hello! My name is

NOTI ARA DAIKON

Breed
Europea
Size
Medium
Age
4y 23d
In Shelter Since
19-11-2021
Color
Negre
Country
Spain
Location
CAADMATARÓ
Registration Number
39198

Description
CATALÀ:
En Noti va ser rescatat juntament amb altres gats i gossos d'una síndrome de Noè. Vivien tots en una situació de desatenció i envoltats de brutícia... Com és en Noti? És un gat desconfiat amb la gent i que, tot i que ja fa temps que està amb nosaltres, no es deixa tocar. Però, en canvi, conviu perfectament amb els altres gats. Però hi ha un gat amb qui ha establert un vincle brutal, en Gingebre, un altre gat que tampoc es deixa tocar, però que és extraordinàriament sociable amb els altres gats. En Noti i en Gingebre han fet entre ells un vincle tan maco que no els volem separar... Busquem per a ells una família que visqui en un entorn tranquil, millor si hi ha accés a l'exterior, i sobretot, que vulguin respectar l'espai que necessiten aquesta parelleta. No són gats que esgarrapin ni ataquin, senzillament, fugen... Sabem que estem demanant quasi un impossible, però sabem que en algun lloc hi ha d'haver una família que vulgui i pugui donar una oportunitat a aquesta parelleta de "millors amics"... Si voleu saber més coses del Noti i el Gingebre, podeu preguntar per ells prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, veniu directament al refugi que s'indica a l'apartat localització.

ESPAÑOL:
Noti fue rescatado junto con otros gatos y perros de un síndrome de Noé. Vivían todos en una situación de desatención y rodeados de suciedad... ¿Cómo es Noti? Es un gato desconfiado con la gente y que, aunque ya lleva tiempo con nosotros, no se deja tocar. Pero, en cambio, convive perfectamente con los demás gatos. Pero hay un gato con el que ha establecido un vínculo brutal, Gingebre , otro gato que tampoco se deja tocar, pero que es extraordinariamente sociable con los otros gatos. Noti y Gingebre han establecido entre ellos un vínculo tan bonito que no les queremos separar... Buscamos para ellos una familia que viva en un entorno tranquilo, mejor si hay acceso al exterior, y sobre todo, que quieran respetar el espacio que necesitan esta parejita. No son gatos que arañen ni ataquen, sencillamente, huyen... Sabemos que estamos pidiendo casi un imposible, pero también sabemos que en algún lugar tiene que haber una familia que quiera y pueda dar una oportunidad a esta parejita de "mejores amigos"... Si queréis saber más cosas de Noti y Gingebre, podéis preguntar por ellos pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que se indica en el apartado localización.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 60€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 60€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!