NOTI - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

NOTI

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 10m 16d

In shelter since

19-11-2021

Color

Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39198


Description

CATALÀ:
En Noti va ser rescatat juntament amb altres gats i gossos d'una síndrome de Noè. Vivien tots en una situació de desatenció i envoltats de brutícia... El pobre Noti va arribar molt espantat, però de mica en mica va agafant confiança, i ara ja busca les carícies de les seves cuidadores, i fins i tot, si entra a la gatera gent tranquil·la, s'hi acosta per demanar "mimos". Busquem per a ell una família de tarannà tranquil, i millor sense nens, perquè és un gat tímid, i necessitarà calma per adaptar-se a una nova llar. Si voleu adoptar un gat que ho necessita molt, podeu preguntar pel bo del Noti prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Noti fue rescatado junto con otros gatos y perros de un síndrome de Noé. Vivían todos en una situación de desatención y rodeados de suciedad... El pobre Noti llegó muy asustado, pero poco a poco ha ido cogiendo confianza, y ahora ya busca las caricias de sus cuidadoras, e incluso, si entra en la gatera gente tranquila, se acerca para pedir "mimos". Buscamos para él una familia de talante tranquilo, y mejor sin niños, porque es un gato tímido y necesitará calma para adaptarse a un nuevo hogar. Si queréis adoptar a un gato que lo necesita mucho, podéis preguntar por el bueno de Noti entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet