LAIKA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LAIKA

Breed

Bulldog francès

Size

Small

Age

6y 6m 14d

In shelter since

12-11-2021

Color

Negre

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39170


Description

CATALÀ:
La Laika és una gosseta de mitjana edat que ens ha arribat en unes condicions de desatenció lamentables... És una gossa bona, però està molt desubicada al refugi i ho està passant francament malament... Busquem per a ella una família que la vulgui estimar i cuidar. Tot i el seu aspecte, es pot tractar i tenir una vida llarga i feliç. Si voleu saber més coses de la petita Laika, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Laika es una perrita de mediana edad que nos ha llegado en unas condiciones de desatención lamentables... Es una perra buena, pero está muy desubicada en el refugio y lo está pasando francamente mal... Buscamos para ella una familia que la quiera cuidar. A pesar de su aspecto, se puede tratar y tener una vida larga y feliz. Si queréis saber más cosas de la pequeña Laika, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet