ORSO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ORSO

Breed

Creuat Pastor Alemany

Size

Large

Age

4y 29d

In shelter since

12-11-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39169


Description

CATALÀ:
L'Orso és un gos guapíssim i de caràcter molt noble: és un gos força tranquil i li encanta el contacte de la gent. Estem convençuts que amb una bona adaptació podrà conviure perfectament amb altres gossos, especialment si són femelles. Si esteu pensant en portar un company de quatre potes a casa, val la pena que el vingueu a conèixer. Podeu preguntar pel bo de l'Orso escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Orso es un perro guapísimo y con un carácter muy noble: es un perro bastante tranquilo y le encanta el contacto con la gente. Estamos convencidos que con una buena adaptación podrá convivir perfectamente con otros perros, especialmente si son hembras. Si estáis pensando en traer a casa un compañero de cuatro patas, merece la pena que lo vengáis a conocer. Podéis preguntar por el bueno de Orso escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet