SETE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

SETE

Breed

Creuat American Staffordshire

Size

Large

Age

3y 4m 7d

In shelter since

03-11-2021

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39139


Description

CATALÀ:
En Sete és un gos encara molt jove i molt bo: és sociable, simpàtic i busca molt la companyia i les carícies de les persones. Té el mal vici de mossegar la corretja, però aquest fet es pot corregir amb les pautes adequades. Busquem pel bo del Sete una família que li vulgui donar la llar que tot animal es mereix... Si li voleu donar una oportunitat, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Sete es un perro todavía muy joven y muy bueno: es sociable, simpático y busca mucho la compañía y las caricias de las personas. Tiene el mal vicio de morder la correa, pero este hecho se puede corregir con las pautas adecuadas. Buscamos para el bueno de Sete una familia que le quiera dar el hogar que todo animal se merece... Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet