TIP - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TIP

Breed

Mestis

Size

Large

Age

2y 7m 29d

In shelter since

28-10-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

39119


Description

CATALÀ:
En Tip és un gos boníssim! El vam trobar atropellat i el vam haver d'operar d'urgència perquè presentava una doble fractura de tíbia i de peroné. Ara mateix s'està recuperant en una casa d'acollida, però quan estigui recuperat, necessitarem per a ell una família que li vulgui donar una casa per sempre. És un molt bon gos que ja ha hagut de patir massa... Si voleu adoptar un gos que ho necessita molt, podeu preguntar pel bo del Tip escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tip es un perro buenísimo! Lo encontramos atropellado y lo tuvimos que operar de urgencia porque presentaba una doble fractura de tibia y de peroné. Ahora mismo se está recuperando en una casa de acogida, pero cuando esté recuperado, necesitaremos para él una familia que le quiera dar una casa para siempre. Es un muy buen perro que ya ha tenido que sufrir demasiado... Si queréis adoptar a un perro que lo necesita mucho, podéis preguntar por el bueno de Tip escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet