ELTON - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ELTON

Breed

Mestís

Size

Large

Age

1y 7m 27d

In shelter since

27-10-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39118


Description

CATALÀ:
L'Elton és un gos preciós i encara molt jove. És molt bo i no para de reclamar carícies i atenció. El pobre Elton està molt nerviós al refugi, i necessita trobar aviat una família que li doni la seguretat, la calma i l'amor que tant necessita... Si voleu conèixer al bo de l'Elton, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Elton es un perro precioso y todavía muy joven. Es muy bueno y no para de reclamar caricias y atención. El pobre Elton está muy nervioso en el refugio, y necesita encontrar una familia que le dé la seguridad, la calma y el amor que tanto necesita... Si queréis conocer al bueno de Elton, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet