CHANEL - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CHANEL

Breed

Mestís

Size

Large

Age

1y 1m 27d

In shelter since

05-10-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39040


Description

La Chanel és una gosseta preciosa que ens ha arribat morta de por i amb una mala coordinació a les quatre potes que està essent observada per les nostres veterinàries per conèixer el motiu. Fa molt poquet que està amb nosaltres, i podem dir poqueta cosa d'ella, tret que no podrem entendre mai que ens arribin animals en aquest estat de pànic i desatenció... Si voleu saber més coses de la Chanel, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Chanel es una perrita preciosa que nos ha llegado muerta de miedo y con una mala coordinación en las cuatro patas que está siendo observada por nuestras veterinarias para conocer el motivo. Lleva muy poquito con nosotros, y podemos decir poco cosa de ella, salvo que no podremos entender nunca que nos lleguen animales en este estado de pánico y desatención... Si queréis saber más cosas de Chanel, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet