NATSU - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NATSU

Breed

Mestis

Size

Large

Age

2y 1m 27d

In shelter since

04-10-2021

Color

Blanca-Marró

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39032


Description

La Natsu ens va arribar molt espantadeta, però de mica en mica s'ha anat adaptant. És una gossa molt sociable amb la gent i, com acostuma a passar amb els goss@s d'aquestes races, necessita molt la companyia humana... Amb els altres gossos no ho porta massa bé, però un refugi d'animals no és un entorn adequat per facilitar la convivència. Creiem que en un entorn més amable, es podria adaptar a conviure amb altres gossos. Si li voleu donar una nova oportunitat a la preciosa Natsu mirant més enllà de la seva raça, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!
Natsu sociable cn gente pero no con perros. Tranquila aunque aun se esta adaptando

ESPAÑOL:
Natsu llegó muy asutada, pero poco a poco se ha ido adaptando. Es una perra muy sociable con la gente y, como acostumbra a pasar con los perr@s de estas razas, necesita mucho la compañía humana... Con los otros perros no lo lleva demasiado bien, pero un refugio de animales no es un entorno adecuado para facilitar la convivencia. Creemos que en un entorno más amable, se podría adaptar a convivir con otros perros. Si le queréis dar una nueva oportunidad a la preciosa Natsu mirando más allá de su raza, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet