MIXA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MIXA

Breed

Siames

Size

Medium

Age

8y 2m 27d

In shelter since

20-09-2021

Color

Siamesoide

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

38988


Description

CATALÀ:
La Mixa ha perdut al seu propietari per desonanament i incapacitat de tenir-la, i s'ha quedat sense família. És una gata molt afectuosa i bona. Una gran companya de vida que mereix tornar a tenir una família... Actualment es troba a una casa d'acollida però no la poden tenir molt més temps. Si us plau, evitem que hagi d'acabar a un refugi, perquè els gats són molt sensibles i pot emmalaltir de pena... Si li voleu donar una nova oportunitat de ser feliç a la preciosa Mixa, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. El cas de la Mixa, és un col·laboració de la nostra protectora amb la Fundació Hope&Help.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mixa ha perdido a su propietario por desahucio e incapacidad para tenerla, y se ha quedado sin familia. Es una gata muy cariñosa y buena. Una gran compañera de vida que merece volver a tener una familia... Actualmente se encuentra en una casa de acogida pero no la pueden tener mucho tiempo más. Por favor, evitemos que acabe en un refugio, porque los gatos son muy sensibles y puede enfermar de pena... Si le queréis dar una nueva oportunidad de ser feliz a la preciosa Mixa, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. El caso de Mixa, es una colaboración de nuestra protectora con la Fundación Hope&Help.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet