OLIVA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

OLIVA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

6m 2d

In shelter since

12-09-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38937


Description

CATALÀ:
L'Oliva és un gatet molt jovenet i només podem dir d'ell que és un amor de gat: és juganer, molt sociable i molt divertit, i tolera força bé els altres gats. Busquem per a ell una família que tingui ganes de portar a casa un gat divertit i entranyable. Podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Oliva es un gatito muy jovencito y solo podemos decir de él que es un amor de gato: es juguetón, muy sociable y muy divertido, y tolera bastante bien a los otros gatos. Buscamos para él una familia que tenga ganas de llevar a casa un gato divertido y entrañable. Podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet