GELATINA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

GELATINA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 24d

In shelter since

08-09-2021

Color

Carei

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38896


Description

CATALÀ:
La Gelatina és una gateta preciosa, amb una careta que ens ha enamorat a tot@s. Fa poquet que està a la protectora i encara està una miqueta espantada, però agraeix molt les carícies. Amb els altres gats no hi juga, però els tolera. És una gateta amb molt potencial per qui busquem una família que se l'estimi molt i no la torni a abandonar mai més... Si la voleu conèixer, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gelatina es una gatita preciosa, con una carita que nos ha enamorado a tod@s. Lleva poquito en la protectora y todavía está un poquito asustada, pero agradece mucho las caricias. Con los otros gatos no juega, pero los tolera. Es una gatita con mucho potencial para la que buscamos una familia que la quiera mucho y no la vuelva a abandonar nunca más... Si la queréis conocer, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet