CORA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

CORA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 6m 24d

In shelter since

05-09-2021

Color

CAREY

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38876


Description

CATALÀ:
La Cora és una gateta força tímida i, com que fa poquet que està amb nosaltres, encara està força desubicada a la gatera. Tot i això, si t'hi acostes amb calma, es deixa acariciar, i estem segurs que amb una miqueta de paciència i amb tot l'amor que sou capaços de donar, si l'adopteu, en poc temps tindreu una gata extraordinària a casa. Si voleu conèixer a aquesta gata tan preciosa i donar-li l'oportunitat que es mereix, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Cora es una gatita bastante tímida y, como lleva poco con nosotros, todavía está bastante desubicada en la gatera. Aun así, si te acercas con calma, se deja acariciar, y estamos seguros que con un poquito de paciencia y con todo el amor que sois capaces de dar, si la adoptáis, en poco tiempo tendréis una gata extraordinaria en casa. Si queréis conocer a esta gata tan preciosa y darle la oportunidad que se merece, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet