XUXI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

XUXI

Breed

Mestis

Size

Large

Age

3y 9m 1d

In shelter since

04-09-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38871


Description

CATALÀ:
La Xuxi és una gossa preciosa i molt bona. Va viure amb una família des que era una cadelleta, compartint aventures amb un nen, però la van abandonar a una clínica veterinària, i els últims mesos els ha viscut a una residència d'animals. Ara és a la protectora i busquem per a ella una família que la vulgui adoptar i, aquesta vegada sí, la cuidi i estimi per sempre. Des del refugi ens diuen que pot conviure amb gossos mascles sense problema, així que si ja teniu un gos a casa, amb la Xuxi podeu fer una bona parelleta! :) Si li voleu donar una oportunitat a la preciosa Xuxi, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Xuxi es una perra preciosa y muy buena. Vivió con una familia desde que era una cachorrita, compartiendo aventuras con un niño, pero la abandonaron en una clínica veterinaria, y los últimos meses los ha vivido en una residencia de animales. Ahora está en la protectora y buscamos para ella una familia que la quiera adoptar y, esta vez sí, la cuide y quiera para siempre. Desde el refugio nos dicen que puede convivir con perros machos sin problema, así que si ya tenéis un perro en casa, con Xuxi podéis hacer una buena parejita! :) Si le queréis dar una oportunidad a la preciosa Xuxi, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet