COLIN - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

COLIN

Breed

Mestis

Size

Small

Age

15y 11m 16d

In shelter since

27-08-2021

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

38836


Description

CATALÀ:
En Colin no ha tingut sort en la vida... El seu amo va ingressar en un hospital i ell va haver d'anar a una casa d'acollida. Després de més de 2 mesos, no se sap res més del propietari, ha desaparegut i, ara, necessitem trobar per en Colin una família d'adopció. Des de la seva actual casa d'acollida ens diuen que és un gos 10, afectuós, molt actiu per a l'edat que té, bo i, a més, amb els altres gossos té bona relació (amb gats no ho sabem). Ara l'important és trobar una llar definitiva per a un gos que ja té una edat avançada. Si li vols donar amor i una llar definitiva, escriu a info@protectoramataro.org amb el teu telèfon.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Colin no ha tenido suerte en la vida... Su dueño ingresó en un hospital y él tuvo que ir a una casa de acogida. Después de más de 2 meses, no se sabe nada más del propietario, ha desaparecido y, ahora, necesitamos encontrar para Colin una familia de adopción. Desde su actual casa de acogida nos dicen que es un perro 10, cariñoso, muy activo para la edad que tiene, bueno y, además, con los demás perros tiene buena relación (con gatos no lo sabemos). Ahora lo importante es encontrar un hogar definitivo para un perro que ya tiene una edad avanzada. Si le quieres dar amor y un hogar definitivo, escribe a info@protectoramataro.org con tu teléfono.
¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet